Unik kompakt separator for husdyrgjødsel mm.

Reime inngår samarbeid med den tyske ingeniøren Josef Moosbauer i firma Moosbauer Separator, som er spesialist på separeringsteknikk.

Reime har produsert og levert skruepress separatorer siden tidlig 1980 tallet og denne produseres og leveres fortsatt. Denne brukes i flere typer industrier hvor den har en rekke fordeler kontra alternativer.

KKS/P separatoren har en helt unik, patentert konstruksjon som passer svært godt til norske forhold særlig innen landbruk. Den unike konstruksjonen med integrert selvsugende pumpe, separator, frekvenstyrt motor drift og styring, tar liten plass, kan flyttes og er enkelt å sette i drift.  Den har og lave drifts og vedlikeholds kostnader.

En komplett, mobil og kompakt enhet med styring - plug and play !Publisert: 14.03.2020