Det er sunt bondevett

Reime Multiflex griseinnredning

Reime Multiflex er en rustfri innredning der materialen som blir brukt er plast og rustfritt stål. Dette gir en elegant design og en holdbar og lettstelt innredning. Da prisnivået også er særs gunstig, så blir Multiflex et meget bra alternativ.

Plastelementen kan leveres som:Reime Multiflex

  • tette plater
  • halvgitter
  • helgitter

Porter leveres med:

  • tette plater
  • halvgitter

Alle beslagene er laget av armert plasmateriale.

Reime Multiflex slaktegrisbinger er laget av plastelementer med tykkelse 5,0 cm og høyde 100 cm.
Portene leveres med HS beslaget. Dette passer best til tradisjonelle porter. Skåstilte hengslebeslag gjør at porten kan tette helt mot gulvet i lukket stilling, og hinder dermed at strø etc. kommer ut i gangen. Porten hever seg automatisk når den åpnes pga. hengslenes skrådde form.

Easylock brukes til brede porter som kan åpnes fra begge sider. Den kan betjenes med en hånd da beslaget fungerer både som håndtak, hengsle og lås.
Helgitter brukes typisk over gjødselrist da en ønsker at dyrene skal ha kontakt med nabobingen for å øke trafikken på gjødselarealet. Formen på gitteret sikrer også god ventilasjon uten trekk.

Bingen kan leveres med 50 mm nedløpsrør for våtfor integrert i bingeskille. Rørene er plassert med 45 grader helning, noe som sikrer god fordeling av foret i hele krybben.