Det er sunt bondevett

Animat Interlock gummimatter

ingressimg
Animat Interlock gummimatter til ku, ungdyr, hest m.m


Reime Agri lagerfører Animat Interlock gummimatter. Interlock er gummimatter til ku, ungdyr, hest, m.m. Gummimattene er 19 mm tykke, har "hammerslag-profil" på overisden og drenerende riller under. Produsert av 100% resirkulert og ren natur gummi og uten fremmedstoffer.

Hammerslag-profilen gjør gummimatten mer sklisikker, samt at den absorberer noe fuktighet og gjør at tråkket til kua blir tørrere. Rillene på undersiden bidrar først og fremst til å gi den perfekte mykhet når kua tråkker på matten, men har i tillegg en drenerende effekt.

Mattene leveres med kobling på 1, 2, 3, eller 4 sider av mattene. Vi har også ett sortiment av smale koblingsmatter som brukes til å fylle inn med der det er behov for det.

Interlock kan brukes både i båsfjøs og løsdriftsfjøs, i båser, på gangarealer, på beong spalter, i melkegrav - overalt der kyr ligger eller går.

Interlock er produsert av firmaet Animat Inc. Animat-fabrikken ligger i Quebec Canada. Firmaet var først ute med å utvikler koblingssystem til matter, og Interlock er produktnavnet.
Trykk på logo for hjemmeside: