Om oss

Det startet i 1932 som Reime & Co AS i en liten bygdesmie etablert av Jon Reime, som etterhvert fikk selskap av Tobias Obrestad. Flere forskjellige selskapsnavn og 90 år senere heter vi igjen Reime & Co AS, og ser med håp og tro på en fremtid både for våre landbruksprodukter og for våre norske bønder i verdensklasse!

Reime & Co AS anno 2022 består av de kjente norske merkevarene Reime og Rekord System, og er et resultat av splittelsen av Herde Industrier til 2 selskap høsten 2022. Med felles produksjonslokaler i Jernbanevegen 21 på Nærbø, ser vi nå fremover sammen og satser videre på produksjon og salg av innredning, gjødselvogner, gjødselutstyr og utstyr til industrinæringen. 

I våre kataloger finner du sterke og anerkjente produkter som Reime sin gjødselvogn av glassfiber, Rekord System sine stålgjødselvogner og gjødselutstyr, Reime sin innredning til storfe, småfe og gris, samt Reimes gjødseltrekk og gjødselporter, og Rekord System sitt sortiment av pumper, miksere og kuttesystemer levert til industrinæringen i samarbeid med solide leverandører som Vogelsang, Doda, Suma og Joskin.

Vi er vanvittig krye av alt det vi produserer og leverer til norsk landbruks- og industrinæring, og vi har urokkelig tro på norsk landbruk og industri, og norske bønder! Vi lar oss inspirere av at det satses friskt selv i tøffe tider i landbruksbransjen, og satser selv mot nye høyder og en ny storhetstid for norsk landbruk, norske produkter og norskproduserte landbruksredskaper og -maskiner!

Gode produksjonslokaler og fleksible produksjonsceller utnyttes og for å betjene kunder innen landbruks- og næringsmiddelindustri. Reime og Rekord System tilbyr meget konkurransedyktig produksjon av en rekke type stål konstruksjoner i galvanisert eller rustfritt, gjerne i kombinasjon med ulike plater av plast, tre eller strekkmetall.

Reime besitter moderne verktøy og kompetanse for konstruksjon, modellering, applikasjon og dokumentasjon. Vi snakker norsk og er tett på kundene, og har stort fokus på kvalitet og holdbarhet på våre produkt - i tillegg til å produsere mest mulig selv i Norge.

Vi vet at godt fornøyde kunder kommer igjen og har høyest fokus hos oss. Det er sunt bondevett!